Utbildning PDR (Paintless Dent Repair)

Vår grundutbildning på tre eller 5 dagar. Har man ingen tidigare erfarenhet rekommenderar vi 5 dagar. Vi erbjuder ett väldigt förmånligt paketpris där utbildning, verktyg, tillbehör, belysning och limpaket ingår.

Grundutbildning 3 dagar

Utbildningen består av både en praktisk och en teoretisk del men huvuddelen av tiden kommer vi att ägna åt praktiskt arbete med bucklor på framförallt motorhuvar. Vi kommer att visa all tillgänglig utrustning som finns på marknaden och du får även möjlighet att testa denna. Vi i arbetar parallellt med Hotbox, Lim och verktyg även om fokus kommer dock at ligga på arbetet med de reguljärja PDR-verktygen och tekniken att massera ut bucklan från insidan

Kursinnehåll:

  • Hitta och lokalisera spetsen på verktygen
  • Arbetsställningar
  • Beskrivning av hur man arbetar med belysningen
  • Praktiskt arbete med bucklor
  • Genomgång av samtliga vektyg och tillbehör
  • Genomgång av Accesspunkter på bilen
  • Introduktion och arbete med Glue Puller
  • Introduktion och arbete med Hotbox
  • m.m.

Vad kan du förvänta dig av kursen?

Du får en teoretisk och praktisk introduktion av tillgängliga tekniker så du vet hur du ska arbeta med bucklor på olika ställen och av olika storlek. Det tar olika lång tid att bli skicklig tekniker men grundkursen ger dig alla förutsättningar att fortsätta öva på egen hand. Viktigt att betona är att man inte blir fullutbildad efter 3 dagar men man har då kunskaper att fortsätta träna på egen hand. Vid behov går det sen att återkomma för fortbildning.

Pris för endast 3-dagarskurs...............9 000:- ex. moms per person. Luncher ingår.
Pris för 3-dagarskurs inkl. verktygspaket ..............32 900:- ex. moms. Luncher ingår.

 

Vad ingår i verktygspaketet

Vi har vi satt ihop ett komplett paket som täcker de vanligaste behoven och rabatterat detta kraftigt i samband med utbildning. Här ingår vår stora verktygssats, en portabel uppladdningbar lampa, de vanligaste tillbehören och en limsats.  Alla som genomför en utbildning får dessuto 10% rabatt i vår shop! Samtliga produkter är tillverkade av Betag Innovation i Schweiz.

För att se vad som ingår i utrustningspaket klicka här >>.
För att komma till vår webbshop klicka här >>.

 
Anmälan görs till henrik@pdr-trading.com och är inte bindande förrän vi har fått det bekräftat av dig personligen via mail eller telefon.

Vi har en begränsning på antal deltagare på kursen och vi tillsätter platserna i turordning.
PS! Vänligen använd inte kontaktformuläret för kursanmälan!