T-Hotbox

T-Hotbox är en bärbar enhet som gör att den enkelt kan tas med och användas. Enheten har flera inställningar som kan justeras beroende på dess tillämpning Exempelvis kan man ställa tiden den ska värma för att inte riskera att skada lacken. Det medföljer även en extra lång kabel för att underlätta användningen. Hotboxen finns i två versioner: T - Hotbox för bucklor och T - Hotbox Mech är för mekanikern som vill lossa muttrar och bultar.

Så här fungerar det
Genom induktion hettas övre delen av plåten upp vilket resulterar i att plåten expanderar. På så sätt kan man få en buckla eller intryckning att återfår sin ursprungliga form.

Vilka bucklor kan riktas?
Bucklans form avgör om den kan riktas av Hotboxen. Spetsiga bucklor eller bucklor på veck etc. går inte att rikta. I princip alla mjuka bucklor fungerar den dock bra på och man lär sig ganska snabbt vilka bucklor den fungerar på. Den ersätter inte traditionell teknik och riktverktyg men den är ett utomordentligt komplement. I kombination med en limsats klarar man 70-80% av de mindre bucklorna.

Vad kostar den?
Priset för T-Hotbox är från 11900:- ex. moms och enheten levereras i en väska.
Finns i lager!

Klicka här för att beställa Hotbox produkter >>

Hotbox

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med oss!